Hasogatógépek



Elektromos vagy robbanómotoros fahasító és hasogatógép

Kínálatunkban megtalálható 220 voltos hálózatról üzemeltethető és nem helyhez kötött, bárhol használható, robbanómotoros hasogató is. Egy hasogatógép vásárlásával a korábban hosszas és kimerítő munka egyszerűen és biztonságosan elvégezhető. Az eddig hasogatással töltött idő töredéke alatt végezhet az egész fűtési szezonra elegendő fa felaprításával. A rönkökben található görcsök sem okoznak problémát a nagy teljesítményre képes fahasítók számára.

Webáruházunkban álló és fekvő kialakítású hasogatógépek is kaphatóak. Több általunk forgalmazott fahasító is megfelelő kis- vagy nagyipari felhasználásra. A gépek stabilitásáért, ezáltal pedig a munkavégzés biztonságáért a súlyos talpak felelnek. Minden otthoni használatra szánt hasogató és fahasító kialakításánál szempont volt az egyszerű mozgathatóság, a kezelhetőség és a biztonságos, esetenként kétkezes használat.

A minőségi anyagok felhasználásával készült hasogatógépeket és fahasítókat masszív acélvázzal szerelik, ami biztosítja a megfelelő tartósságot. A Güde hasogató mellé kínált tartozékok széles körét kínáljuk eladásra. Többek között késhosszabbító, késszélesítő és hasítókereszt is rendelkezésre áll a megvásárolt fahasító sokoldalú használatához.

Tekintse meg hasogatógép és fahasító kínálatunkat!

Nézet:
Sorrend: