Új jelszó kérése

Termék részletekGardena smart SILENO life 1250 robotfűnyíró készlet

-10%
Gardena smart SILENO life 1250 robotfűnyíró készlet
 • Gardena smart SILENO life 1250 robotfűnyíró készlet
 • Gardena smart SILENO life 1250 robotfűnyíró készlet
 • Gardena smart SILENO life 1250 robotfűnyíró készlet
Cikkszám: 19115-32
555 900 Ft (Áfával)
Akció: 499 900 Ft (Áfával)
Kezdete: 2019.05.16   A készlet erejéig!

Smart robotfűnyíró közepes nagyságú gyepterületekre és bonyolult felépítésű, akár 1250 m2 területű kertekbe.

Ilyen egyszerű és fáradtságmentes lehet a gyepápolás! A SensorCut rendszernek köszönhetően a GARDENA SILENO life robotfűnyíró nem hagy maga után keréknyomokat a pázsiton, csak egyenletesre nyírt és tökéletesen karbantartott gyepszőnyeget. Kisebb, maximum 1250 m2 nagyságú gyepterületekre alkalmas. A kompakt és fordulékony robotfűnyíró akár 30 százalékos emelkedővel is elbír, de nem okoznak problémát a keskeny átjárók vagy szűk helyek sem. A SILENO life bármilyen időjárásban üzemkész, és olyan halkan nyírja a füvet, hogy szinte nem is lehet hallani. Ha befejezte a munkát, automatikusan visszatér a töltőállomásra. A telepítés során a programozó-varázsló végigvezet a menüpontokon és önállóan elkészíti a fűnyírási tervet. A smart App használatával be lehet programozni a fűnyírási időszakokat, és az öntözési időket összehangolhatjuk a smart Öntözésvezérlés segítségével. A smart átjárón keresztül kapcsolódsz a központi hálózatra, amely a meglévő routeren át létesít internet-kapcsolatot. Ily módon a GARDENA smart system központi eleme lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózati kommunikációt a GARDENA smart system kerti eszközei és a GARDENA smart App között.

 

Felügyelet alatt tartva mindent

Az ingyenes GARDENA smart App (iOS, Android és web) alkalmazással a kertjét mindig felügyelet alatt tarthatja, bárhol is tartózkodjék. A képernyő megérintésével előhívhatja a fontos kívánt információkat, és megváltoztathatja azok beállításait aktuális igényeinek megfelelően a kerti munkákhoz.

 

Tökéletesen ápolt gyep

A precíziós pengék tiszta vágásképet hagynak a fűben. A SensorCut rendszernek köszönhetően a GARDENA SILENO life nem hagy nyomvonalakat. A vágási magasság beállítása könnyen elvégezhető szerszámok használata nélkül.

 

Gondtalan élmény

Dőljön hátra és élvezze a kertjét! Robotfűnyírója megoldja a fűnyírási teendőket. Az apró nyesedék a pázsiton marad, és hasznosul, mint természetes műtrágya. Ez elősegíti a fű növekedését és értékes időt takarít meg, amelyet más dolgokra is kihasználhat.

 

Egyszerű beüzemelés

A programozó asszisztens intuitív menüvel vezet, és a fűterület, favorizált fűnyírási idők bejárása után önállóan számítja ki azt a fűnyírási tervet, amely szerint a smart SILENO life működik majd. Összetett számítások és programozás nem szükséges. A fányírási terv egyénileg átállítható, vagy ahol szükség, módosítható.

 

Ideális a közepes méretű és összetett elrendezésű gyepfelületekhez

A GARDENA smart SILENO life 1250 négyzetméteres nyírandó felületig teljesen automatikusan, megbízhatóan, csíkmentes és egyenletesen gondozza a gyepet. A szűk folyosókat és átjárókat problémamentesen kezeli. A töltőállomás rugalmasan elhelyezhető, szinte korlátozás nélkül.

 

Garantáltan egyszerű tisztítás

A GARDENA smart SILENO life úgy lett kialakítva, hogy laza vízsugarú kerti tömlővel is alaposan eltávolítható a szennyeződés, por és a maradék fű a burkolatáról, pengékről és a kerekeiről.

 

Maximális biztonság

A határoló vezeték rugalmasan és megbízhatóan határozza meg a nyírandó területet - biztosítja, hogy a robotfűnyíró csak a kijelölt területeket nyírja. A rendkívül érzékeny ütközési érzékelő biztosítja, hogy a robotfűnyírót ne zavarják meg a kerti akadályok. Amikor a készüléket felemelik, a pengék azonnal leállnak, így megelőzve a sérüléseket.

 

Lopás elleni védelem

PIN-kód biztosítja a lopás elleni védelmet.

 

Biztonságos kapcsolat

A smart Átjáró lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózati kommunikációt az összes GARDENA smart készülék és a GARDENA smart App között. A stabil és biztonságos kapcsolat rendkívül hatékony rádiótechnikával történik. Két beépített, nagy teljesítményű antennája stabil és biztonságos csatlakozást biztosít még kiterjedt távolságokban is.

 • Technikai adatok:

   

  Bővíthető: Minden smart system termékkel

  Akkumulátor: Li-ion, 18 V, 2,1 Ah

  Töltési idő kb.:60 perc

  Fűnyírás időtartama egy töltéssel kb.: 60/65 perc

  Ajánlott gyepfelület <1250 m2

  Max. emelkedő: 30 %-ig

  Vágási magasság: 20 - 60 mm

  Vágórendszer: Késtárcsa 3 késsel

  Töltőrendszer: Automatikus

  Határoló vezeték: 250 mm

  Rögzítő tüske: 300 db

  Vízmentes csatlakozó: 4 db

  Határoló vezeték csatlakozó: 5 db

  Robotfűnyíró ház: Ütésáló műanyag

  Kijelző: LCD beállítási menüvel

  Munkaterület meghatározás: Határoló vezeték

  Fűnyírás időtartam beállítása: Billentyűzet a kijelzőn és smart App-on keresztül

  Távolról indítás funkció: 3 / állítható

  Méretei (HxSZxM): 57 x 40 x 24 cm

  Súly kb.: 8 kg

  - Esőben alkalmazható

  - Lopásgátló/PIN-kóddal

  - Kézi öntözővel tisztítható

  - A töltőállomás rugalmasan elhelyezhető

  - EasyPassage-automatikusan kezeli a szűk átjárókat

  - SensorControl-a fű növekedési üteméhez igazítja a fűnyírás gyakoriságát

  - Spirálvágás

  - smart alkalmazáson keresztül vezérelhető-ingyenesen letölhető, előfizetési díj nélkül használható, elérhető okostelefonra, tebletre és számítógépre

   

  Tartalma:

  - smart Átjáró

  - smart SILENO life 1250 robotfűnyíró

  - telepítőcsomag

  - töltő

 • Cikkszám
  19115-32
  Tömeg
  8 kg/db