Új jelszó kérése

Termék részletekGardena Akkumulátoros fűszegélynyíró EasyCut Li-18/23R

-15%
Gardena Akkumulátoros fűszegélynyíró EasyCut Li-18/23R
Cikkszám: 9823-20
Gyártói cikkszám: 9823-20
46 900 Ft (Áfával)
Akció: 39 870 Ft (Áfával)
Kezdete: 2019.01.31   A készlet erejéig!

A könnyű, egyszerű használatú GARDENA EasyCut Li-18/23R fűszegélynyíró különösen praktikus a hosszabb szegélyeken és a nehezen elérhető helyeken. A nagy kapacitású, egyszerűen karbantartható, cserélhető lítiumion-akkumulátor jó vágási teljesítményt garantál. A különösen csendes Rotor-Cut System pontos nyírást biztosít. A különösen hosszú, állítható pótfogantyúnak köszönhetően a szegélynyíróval optimális munkapozícióban dolgozhat. A kényelmesebb munka érdekében a teleszkópos nyél a testmagassághoz igazítható. A nyélhajlás-állítási funkciónak köszönhetően a nyírófej az egyébként nehezen elérhető helyekre, például a padok alá is könnyen megtalálja az utat. Virág- és egyéb ágyások melletti nyíráskor a növények védelmére kihajtható a növényvédő. A véletlen bekapcsolástól biztonsági kapcsoló véd. A fűszegélynyíróhoz akkumulátor, töltő, pótkéstartó és 20 pótkés tartozik. Az első használat előtti összeszerelés szerszám nélkül elvégezhető. A vágókör 230 mm-es. A 18 V / 2,0 Ah teljesítményű lítiumion-akkumulátornak köszönhetően körülbelül 50 perces üzemidő érhető el. Ez mintegy 1250 m hosszúságú gyepszegélyre elegendő. A POWERinfo töltöttségi kijelző tájékoztatja a felhasználót, hogy mikor kell az akkumulátort feltölteni. A lemerült akkumulátor feltöltése kb. 3 órát vesz igénybe.

 

Az áramhálózattól független működés

A 18 V / 2.0 Ah-ás lítium-ion akkumulátor lényegesen hosszabb működési időt tesz lehetővé, ami több, mint 1 km fűszegély nyírásához elegendő. A POWERinfo töltöttségi kijelzőnek köszönhetően a felhasználó mindig tájékozott az akkumulátorban lévő energia mennyiségéről. Szükség esetén az akkumulátor kicserélhető és illik számos más GARDENA akkumulátoros termékhez is.

Egyénileg beállítható

A hosszú, állítható pótfogantyúnak köszönhetően a szegélynyíróval rendkívül kényelmesen lehet dolgozni. Ezen túlmenően a teleszkópos nyél a testmagassághoz igazítható.

Fűnyírás a tereptárgyak alatt

A nyélhajlás-állítási funkciónak köszönhetően a nyírófej az egyébként nehezen elérhető helyekre, például a padok alá is könnyen elér.

A fák és virágok védelme

Virág- és egyéb ágyások melletti nyíráskor a növények védelmére kihajtható a növényvédő. A munkától függően ezt a védőkeretet könnyedén oldalra is lehet hajlítani.

 • Technikai adatok

  Akkumulátor
  Maximális vágási idő: 50 perc
  Akkumulátor teljesítmény: 2 Ah
  Akkumulátor feszültsége: 18 V
  Akkumulátor típusa: Lítium-ion
  Az akkumulátor típusának neve: GARDENA akkumulátor BLi-18
  Mellékelt akkumulátorok száma: 1
  Jellemző töltési idő 80% / 100%: 180/300 perc
  Felszereltség
  Vágási szélesség: 23 cm / 9,06 coll
  Szálmeghosszabbítási mód: RotorCut kések
  - Bozótvágó tulajdonságok 
  - Növényterelő 
  Csomagolás adatok
  Súly: 2,4 kg / 5,29 font
  Zaj- és vibrációs szint
  Garantált zajnyomás, LWA: 88 dB(A)
  Zajszint: 68 dB(A)
  Rezgés (ah): 2,5 m/s²

 • Gyártó cikkszám
  9823-20
  Cikkszám
  9823-20
  Tömeg
  2,4 kg/db