Akku program

Akku program

A jó minőségű akkumulátor gyakran jelentős részét képezi a megvásárolt gépek értékének. Gyakran előfordul, hogy a műhelyben gyűlnek a töltők és az akkumulátorok, amelyek élettartamuk nagy részében használatlanul hevernek. A gépek használata előtt hosszú időt tölt az akkumulátorok keresésével, hogy a végén derüljön ki, hogy az nincs is feltöltve.

Nem lenne jobb, ha csak egy típusú akkumulátort kellene használnia, amit folyamatosan tud tölteni, és minden szerszámhoz, kerti géphez megfelelő? A különféle akku programjaink ezt a lehetőséget kínálják Önnek.
Akku program 6020
A HECHT 6020 akku program biztosítja Önnek, hogy az akkumulátor kompatibilis minden, ebben a programban ajánlott géppel. Nem kell feleslegesen vásárolnia és tárolnia különböző típusú akkumulátorokat. Minden HECHT 6020 programban megatalálható géphez elegendő ugyanaz az akkumulátor. Így teljes élettartama alatt maximálisan ki tudja használni az akkumulátort, és jelentős költséget is megtakarít azzal, hogy nem kell különböző akkumulátorokat vásárolnia.
Akku program 5040
Az AKKU PROGRAM 5040 egyedülálló lehetőséget nyújt Önnek ahhoz, hogy egy akkumulátorral több különböző eszközt is használni tudjon. Minek fizetne több akkumulátorért, ha ugyanazzal tudja működtetni a fűnyírót, hómarót és más kerti gépeket. A HECHT 5040 fűnyíró vásárlásakor tartozékként két 40 V feszültségű, 4 Ah akkumulátort adunk.

Miért dobna ki még több pénzt olyan akkumulátorokra, amelyek élettartamuk jelentős részében cél nélkül hevernek és romlik az állaguk. A fűnyíróhoz tartozékként adott akkumulátorokat használhatja a HECHT 1040 fűszegélynyíróhoz, a HECHT 9440 lomb fúvó-szívóhoz, vagy télen a HECHT 9040 hómaróhoz.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft