Új jelszó kérése

Termék részletekGardena Öntözökomputer Flex

-15%
Gardena Öntözökomputer Flex
 • Gardena Öntözökomputer Flex
 • Gardena Öntözökomputer Flex
 • Gardena Öntözökomputer Flex
Cikkszám: 1890-29
17 500 Ft (Áfával)
Akció: 14 880 Ft (Áfával)
Kezdete: 2019.04.02   A készlet erejéig!

Az erkély és a terasz automatikus öntözéséhez

A GARDENA Öntözőkomputer Flex használatával az erkélyek, tetőteraszok és teraszok öntözése rugalmasan, könnyedén és automatikusan kontrollálható. Az elemmel működő vezérlő közvetlenül a csapra csatlakoztatható és egyszerűen működtethető az innovatív, külső forgóelemmel, amellyel kiválaszthatod és megerősítheted az adatokat. A könnyen olvasható LC kijelzőn minden beállítás egyidőben látható. Az időjárásálló programozóegység eltávolítható. A Flex öntözésvezérlő használatával az öntözési időszakokat másodpercre pontosan be lehet állítani, ezért tökéletesen használható a csepegtető öntözőrendszerrel. Ez az öntözésvezérlő kombinálható a GARDENA talajnedvesség-érzékelőjével.

 

Automata és időtakarékos öntözés

A GARDENA Öntözőkomputer segítségével a kertet megbízhatóan és kényelmesen öntözheted - még akkor is, ha nem vagy otthon. Több szabadidőd marad, mégis buja zöld gyeped és gyönyörű, egészséges növényeid lehetnek. Ha az automatikus öntözőrendszer a kora reggeli órákban vagy az esti órákban indul el, kevesebb víz párolog. Ez pénzt takarít meg és célzott, optimalizált öntözést biztosít.

 

Egyszerű használat

Az öntözőkomputer beállításai egyszerűen kezelhetők az innovatív külső forgó gomb segítségével az adatok kiválasztásához és elfogadásához. Egy könnyen olvasható LC kijelzőn minden beállítás egy időben látható. Az időjárásálló programozó egység eltávolítható a beállítások végrehajtásához. Az opcionális billentyűzárnak köszönhetően a beállítások véletlen átállítása megakadályozható.

 

Automata öntözés az erkélyen és a balkonon

A másodpercekben kifejezett extra rövid öntözési idő és a napi 6-szoros aktiválás lehetőségnek köszönhetően az Öntözőkomputer ideális csepegtető öntözőrendszerrel való használatra, az erkélyen és teraszon, cserépben és ládában lévő növények számára. Korlátozott talajmennyiségük miatt a növénytartályok csak korlátozott mennyiségű vizet képesek felvenni, ezért többször , kis mennyiséget igényelnek.

 

"Vizet, most" funkció

Ha az öntözést azonnal el kell indítani, manuálisan is aktiválható anélkül, hogy eltávolítanánk az egységet a csapról vagy megváltoztatnánk a beállításokat.

 

"Biztonsági leállítás" technológia

Az öntözőkomputer mindig megbízhatóan működik a "Safe Stop" technológiának köszönhetően. Ha az elem energia szintje túl alacsony az öntözési folyamat teljes ellenőrzéséhez, akkor a folyamat nem indul el. A piros LED is időben figyelmeztet, ha az elemet cserélni kell.

 

Víztakarékos öntözés

A GARDENA Talajnedvesség-érzékelő csatlakoztatásakor az automatikus öntözés nem aktiválódik, míg a talajnedvesség megfelelő. Ez lehetővé teszi a növények jobb vízellátását, valamint a víztakarékos öntözést.

 • Technikai adatok:

   

  Programozható kimenetek: 1

  Energiaellátás: 1 x 9 V alkáli elemmel (nem tartozék)

  Vezérlőelemek: Nagy forgó előlap a kiválasztáshoz, gomb a megerősítéhez

  Időzítések száma (program/nap): 1

  Öntözés kezdete: Időzíthető

  Öntözési időtartam: 1 mp - 99 perc

  Öntözés gyakorisága: minden 4/6/8/12/24/48/72 órában

  "Manuális öntözés" funkcióval: Automata leállítóval

  Csatlakozómenet vízcsaphoz: 26,5 mm (3/4"), 33,3 mm (1")

  Üzemi nyomás: 0,5-12 bar

  Kompatibilis: Talajnedvesség-érzékelővel (1188)

  - Levehető vezérlőpanel-kényelmes beállítás a csaptól távol

  - Érzékelővel kompatibilis-a választható érzékelő méri a talaj nedvességét és felülbírálja a beállításokat 

  - Elem állapot kijelző

  - Safe stop technológia

  - Gyerekzár/képernyőzár

  - Időjárásálló

  - LCD kijelző menüvel

 • Cikkszám
  1890-29
  Tömeg
  10 g/db