GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022 „Magyar Falu Vállalkozás-Újraindítási Program”

A kedvezményezett neve : Lomen és Társa Kft.
• A projekt címe : „Nyílászáró csere, fűtés és bemutatóterem korszerűsítés a Lomen Áruháznál”
• A szerződött támogatás összege : 9 578 381 Ft
• A támogatás mértéke (%-ban) : 70 %
• A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.10.05.
• Projekt azonosító száma : GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00989

A projekt tartalmának bemutatása:

A jelenlegi boltot korszerűsíteni kívánjuk, a régebben épült építményben a régi fa nyílászárokat kicserélnék korszerű műanyag nyílászárókra energiahatékonyság miatt. Az új nyílászárókkal a bemutatóterem polcai és bemutatófalai jobban átrendezhetővé válnak, jobb lesz a kialakítása. A hűtés – fűtés korszerűsítésére a bolt egyik részébe levegő-levegő hőszivattyús rendszert építenénk ki, melyet a későbbiekben szeretnénk továbbfejleszteni napelemes rendszerrel .A fűtés – hűtés korszerűsítésre azért van szükség, mert sajnos a klímaváltozás miatt a csarnokot télen a padlófűtéssel nem tudjuk a kellő hőmérsékletre felfűteni, nyáron a klíma hiánya miatt pedig lehűteni, ezért tarjuk fontosnak kiépítését.
Az értékesítés 2 platformon folyik, az egyik a hagyományos bolti értékesítés, 800 m2 alapterületen. Az áruk polcrendszereken vannak elhelyezve, valamint bemutatófalakon termék kategóriák szerinti bontásban. A termékek skálájának bővítésére új, modern polcrendszer megvásárlását tervezzük, ezzel lehetővé válna egy látványosabb bemutatóterem kialakítása, valamint az árukészlet bővítése, a már meglévő márka típusok mellé új márkák is bevezetésre kerülnének. A pályázat segítségével megvásárlásra kerülő bemutatófalra szaniter árúk bemutatását tervezzük, a már meglévő márkák termékkörét szélesítenénk, s új márka típusok értékesítését is tervezzük bevezetni.

Az értékesítés másik platformja a webáruház, mely 2011. óta működik a cégünknél. A webáruház zavartalan működtetéséhez elengedhetetlen a számítástechnikai platformunk időről időre történő megújítása, a rendkívüli ütemben fejlődő számítástechnikai iparággal kénytelenek vagyunk lépést tartani, ha webes ügyfeleinket gyorsan és precíz módon szeretnénk kielégíteni. A fentiekben leírt okoknál fogva szeretnénk az irodai számítógépeket korszerűbbekre cserélni, a legfiatalabb számítógépet is még 2017-ben vásároltuk, a webshop üzemeltetése és szerkesztése miatt már időszerű a lecserélésük.

A beruházás 2022. október 24-én befejeződött.