Cikkek

2019.11.13 11:00

A fúráshoz nagyon sokféle eszköz és kiegészítő elérhető, így első körben érdemes végiggondolni, hogy milyen célból és milyen lyukat szeretnénk fúrni.

Puhább fához vagy gipszfalakhoz megfelelőek az akkumulátoros fúrógépek is, de keményebb felületekhez, mint a keményfa, fém használjunk hálózatról működőt. Tégla vagy beton esetén pedig az ütvefúrógépek a javasoltak.

2019.10.30 11:00

A vágáshoz ma már számtalan eszköz áll a rendelkezésünkre, amik között a vágandó anyag fajtája, vastagsága vagy a rendelkezésünkre álló idő mennyisége alapján válogathatunk.

2019.11.06 11:00

A megfelelő csiszolólap kiválasztása

A csiszolópapírok hátoldalán található a számozás, mely megkülönbözteti a csiszolópapírokat finomságuk alapján. A számozás szemcseméretet illetve szemcsesűrűséget jelent, minél magasabb a szám, annál finomabb csiszolófelületet kapunk.

 

Hogyan válasszunk lombfúvót?

Ősszel a lehulló falevelek eltakarítására a leghatékonyabb a lombfúvó/-lombszívó eszköz alkalmazása. A készülék erős levegősugárral gyűjti egy kupacba a lehullott leveleket valamint vannak olyan modellek, melyek egy mozdulattal lombszívóvá alakíthatók, így fel is szívják és bizonyos típusok össze is aprítják az avart. A levegősugár erőssége minden esetben állítható, így a levelek összetakarításán túl sok minden másra is tudjuk használni. Hasznos lehet pl.: a friss porhó eltakarítására vagy a kiszóródott homokot, kavicskat is könnyedén egy kupacba tudunk vele gyűjteni.

Milyen típust válasszunk?

2019.09.24 11:00

Ősszegyűjtöttük az őszi gyepápolás három aranyszabályát

A hőmérséklet csökkenésével gyepünk életfolyamata is lelassul. Ahhoz, hogy tavasszal ismét dús, egészséges és zöldellő kertben gyönyörködhessünk elengedhetetlen a megfelelő módon való felkészítése a téli hónapokra.Összegyűjtöttük az őszi gyepápolás három aranyszabályát, miszerint a fűnyírás, a gyepszellőztetés és a trágyázás azok a folyamatok, melyeket semmiképpen se felejtsünk el végrehajtani, még a tél beköszönte előtt.

Ilyen egyszerű lenne? Nézzük sorba, melyiknél mire kell figyelni.

Őszi gyepápolási teendők

2019.02.26 12:00

Szentkirály Kapálógépek és Rotációs kapák


Több évtizedes múlt, több éves szakértelem és tapasztalat, a legmegbízhatóbb Briggs & Stratton és Honda motorok, országos szervízhálózat és széles körű gépekre szerelhető adapter kínálat.

Szentkirály Rotációs Kapálógépek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                          Olvassa el Cikkünket és ismerje meg a magyar gyártó, a Szentkirály Kft. termékeit!

 

2019.02.21 10:39

Miért fontos a tavaszi gyepszellőztetés elvégzése kertünkben?

 

Csak tavasszal szükséges elvégeznünk, esetleg egy évben többször is?
Mit érdemes tudnunk róla? Hogyan és mikor végezhetjük?
Ezekre és sok más gyakran feltett kérdésre gyűjtöttük össze a válaszokat cikkünkben.


Gyepszellőztetés

 

 

 

A Husqvarna Magyarország önkéntesen, megelőző jelleggel visszahívja két termékét;
Két GARDENA akkumulátoros fűnyírónál jelentkezhetnek problémák tároláskor.
Fontos részlet, hogy a termékeket javításra és szervízelésre hívják vissza.

Gardena Termékvisszahívás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha ön is vásárolt Nálunk GARDENA fűnyírót mindenképp olvassa el a teljes cikket, melyben minden pontos információt megtudhat!

A Master hőlégbefúvókról általánosságban

Munkavégzésünk helyétől és jellegétől függően rengeteg olyan helyzet adódhat, amikor már nagyobb teljesítményű hőfejlesztő, avagy fűtőberendezésre lehet szükségünk a                                                                 megfelelő munkakörülmények és munkakörnyezet megteremtésére a hidegebb téli hónapokban. Cikkünkben a megfelelő készülék kiválasztásában szeretnénk segíteni.

Hogyan válasszunk Hőlégbefúvó készüléket?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2019.01.24 15:36

A népszerű japán márka 2018. októberétől HiKoki -ra változott

Meglepő lépést tett a Hitachi Vállalat, a japán szerszámgép óriás a népszerű Hitachi márkanevet HiKoki -ra (ejtsd.: hájkoki) változtatta.