Új jelszó kérése

Termék részletekGardena Öntözökomputer Select

-15%
Gardena Öntözökomputer Select
 • Gardena Öntözökomputer Select
 • Gardena Öntözökomputer Select
Cikkszám: 1891-29
19 900 Ft (Áfával)
Akció: 16 920 Ft (Áfával)
Kezdete: 2019.04.03   A készlet erejéig!

Rugalmas és automatikus kertöntözés

A GARDENA Öntözőkomputer Select használatával, az öntözést rugalmasan és egyéni igények szerint tervezheted meg. Akár három különböző, egymástól független öntözést is beállíthatsz. Az egység elemmel üzemel és közvetlenül a csapra csatlakozik; működése egyszerű, mindössze egyetlen forgó- és nyomókapcsolóval kiválaszthatók és megerősíthetők az adatok. A könnyen olvasható LC kijelzőn minden beállítás egyidőben látható. Az időjárásálló programozóegység eltávolítható. A Select öntözésvezérlő a GARDENA talajnedvesség-érzékelővel kombinálható.

 

Automata és időtakarékos öntözés

A GARDENA Öntözőkomputer segítségével a kertet megbízhatóan és kényelmesen öntözheted - még akkor is, ha nem vagy otthon. Több szabadidőd marad, mégis buja zöld gyeped és gyönyörű, egészséges növényeid lehetnek. Ha az automatikus öntözőrendszer a kora reggeli órákban vagy az esti órákban indul el, kevesebb víz párolog. Ez pénzt takarít meg és célzott, optimalizált öntözést biztosít.

 

Egyszerű használat

Az öntözőkomputer beállításai egyszerűen kezelhetők a forgó gomb segítségével, az adatok kiválasztásához és elfogadásához. Egy könnyen olvasható LC kijelzőn minden beállítás egy időben látható. Az időjárásálló programozó egység eltávolítható a beállítások végrehajtásához. Az opcionális billentyűzárnak köszönhetően a beállítások véletlen átállítása megakadályozható.

 

Rugalmas öntözés napi 3 időzítéssel

Az öntözőrendszerhez három különböző és független ütemezés hozható létre. Az öntözés kezdete, időtartama és napjai programozhatók. Nagyon rugalmas terveket lehet beállítani az egyéni kívánalmak szerint. A profi kertészek például ezt a lehetőséget használják elő-öntözésre, amely előkészíti a talajt és a gyökereket a későbbi fő öntözéshez. Ez javítja a víz felszívódását és a növény növekedését.

 

"Vizet, most" funkció

Ha az öntözést azonnal el kell indítani, manuálisan is aktiválható anélkül, hogy eltávolítanánk az egységet a csapról vagy megváltoztatnánk a beállításokat.

 

"Biztonsági leállítás" technológia

Az öntözőkomputer mindig megbízhatóan működik a "Safe Stop" technológiának köszönhetően. Ha az elem energia szintje túl alacsony az öntözési folyamat teljes ellenőrzéséhez, akkor a folyamat nem indul el. A piros LED is időben figyelmeztet, ha az elemet cserélni kell.

 

Víztakarékos öntözés

A GARDENA Talajnedvesség-érzékelő csatlakoztatásakor az automatikus öntözés nem aktiválódik, míg a talajnedvesség megfelelő. Ez lehetővé teszi a növények jobb vízellátását, valamint a víztakarékos öntözést.

 • Technikai adatok:

   

  Programozható kimenetek: 1

  Energiaellátás: 1 x 9 V alkáli elemmel (nem tartozék)

  Vezérlőelemek: A kiválasztáshoz fordítsa el, a megerősítéshez pedig nyomja meg a gombot

  Időzítések száma (program/nap): 3

  Öntözés kezdete: Időzíthető

  Öntözési időtartam: 1 perc - 3 óra

  Öntözés gyakorisága: A hét bármely napján

  "Manuális öntözés" funkcióval: Automata leállítóval

  Csatlakozómenet vízcsaphoz: 26,5 mm (3/4"), 33,3 mm (1")

  Üzemi nyomás: 0,5-12 bar

  Kompatibilis: Talajnedvesség-érzékelővel (1188)

  - Levehető vezérlőpanel-kényelmes beállítás a csaptól távol

  - Érzékelővel kompatibilis-a választható érzékelő méri a talaj nedvességét és felülbírálja a beállításokat 

  - Elem állapot kijelző

  - Safe stop technológia

  - Gyerekzár/képernyőzár

  - Időjárásálló

  - LCD kijelző menüvel

 • Cikkszám
  1891-29
  Tömeg
  10 g/db