Új jelszó kérése

Termék részletekGardena smart Öntözőkomputer készlet

-8%
Gardena smart Öntözőkomputer készlet
 • Gardena smart Öntözőkomputer készlet
 • Gardena smart Öntözőkomputer készlet
 • Gardena smart Öntözőkomputer készlet
Cikkszám: 19103-20
129 900 Ft (Áfával)
Akció: 119 900 Ft (Áfával)
Kezdete: 2019.05.16   A készlet erejéig!
A smart öntözőkomputerből és a smart átjáróból álló GARDENA smart öntözőkomputer készlet ellenőrzi kerted vízellátottságát és gondoskodik a növények igény szerinti, rugalmas öntözéséről. A készlet ideális a GARDENA Micro-Drip-System csepegtető vagy a GARDENA Sprinklersystem esőztető rendszerrel történő automata öntözéshez.

Minden rendben

Az iOS-re, Androidra letölthető és online is használható ingyenes GARDENA smart app-pel a kerted irányítása szó szerint a kezedben van, akármerre jársz. A készüléked képernyőjén kényelmesen és igényeid szerint megjelenítheted a kerti munkálatokhoz kapcsolódó fontos adatokat és elvégezheted a beállításokat.

Vezetékmentes kommunikáció

A GARDENA smart öntözőkomputer erős antennái gondoskodnak a vezetékmentes kapcsolatról a GARDENA smart átjáróval még nagy kertekben is, így lesz folyamatos a kommunikáció a GARDENA smart app-pel. A GARDENA smart átjáró vezetékmentes hálózati kapcsolatot hoz létre minden GARDENA smart system eszköz és a GARDENA smart app között. A két beépített, nagy teljesítményű antenna biztosítja a stabil és biztonságos kapcsolatot még nagy hatótáv mellett is.

Megbízható öntözés

A smart öntözőkomputer megbízhatóan irányítja a növények öntözését a mindennapokban, még a távollétedben is. A bevált szelep-technológia erősen kapcsolja össze a smart öntözőkomputert, a vízcsatlakozást és a csatlakozóeszközöket.

Közvetlen irányítás

Elég mindössze egy gombnyomás a smart öntözőkomputeren, és az eszközön található LED-eken keresztül megkapod az áttekintő adatokat a jelerősségről, az akkumulátor töltöttségéről, és az aktív öntözési állapotokról. Ha azonnal vízre van szükség, az öntözést meg lehet kezdeni a gomb ismételt megnyomásával.

Fagyriasztás

A beépített hőérzékelőnek köszönhetően a smart öntözőkomputer automatikusan riasztást küld a GARDENA smart app részére mielőtt még túlságosan lecsökkenne a hőmérséklet. Itt az ideje leengedni az öntözőrendszert és fagymentes tárolóhelyre vinni.

 • Technikai adatok

   

  Energia ellátás: 3 x AA 1,5 V alkáli elem (LR6, nincs a csomagban)
  Üzemi nyomás min.: 0.5 bar
  Üzemi nyomás max.: 12 bar
  Vezeték: 26,5 mm (3/4"), 33,3 mm (1")
  Öntözési ciklus / nap: 6
  Öntözés időtartama: 0 óra 1 perc - 10 óra 0 perc

 • Cikkszám
  19103-20
  Tömeg
  10 g/db