AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 4000 Comfort

-3%
Raktáron
Raktárkészlet:
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 4000 Comfort
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 4000 Comfort
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 4000 Comfort
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 4000 Comfort
Szállítási Költség
FREE
109 900 Ft (Nettó:86 535,43 Ft)
106 900 Ft (Nettó:84 173,23 Ft)
Kezdete: 2024.02.20   A készlet erejéig!

A ház és a kert automatikus háztartási vízellátása ipari vízzel
Megbízható, halk működés
Alacsony karbantartási igényű szivattyú állandó víznyomás biztosítása mellett, szárazon futás elleni védelemmel
Könnyű üzembe helyezés az integrált XXL szűrőnek és a visszacsapó szelepnek köszönhetően
Víztartó alkatrészek sárgarézből és rozsdamentes acélból

Leírás

A HWA 4000 Comfort automata használati vízrendszer elektronikusan vezérelt belépő szintű megoldás a gyepek és virágágyások öntözéséhez, illetve állandó nyomáson működő gyepszórók vagy kerti zuhanyok működtetéséhez.

Házi vízellátó automaták – kompakt és erőteljes készülékek
Ha rendszeresen öntözi kertjét eső- vagy kútvízzel és nem szeretné mindig be- és kikapcsolni a vízszivattyút, akkor vegyen egy háztartási vízautomatát. Az AL-KO házi vízellátó automata összekapcsolja a ciszternát/esővíztartályt és a fogyasztókat, például a kerti öntözőrendszert. Például, ha megnyitja a kerti zuhanyt, leesik a nyomás a vezetékben. Az intelligens elektronikus vezérlés Automatic Control (automatikus vezérlés) funkciója reagál és bekapcsolja a szivattyút.

Számos automatikus háztartási vízszivattyú intenzív használatban van, különösen nyáron: Az AL-KO készülékeinek hosszú élettartama a kifinomult vezérléssel együtt biztosítja a kert állandó öntözését. Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellá automata megfizethető belépő szintű modellünk, amely automatikus vízellátást kínál állandó nyomáson.

Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automaták műszaki adatai
Az intelligens, elektronikus vezérlőrendszer, az Automatic Control (automatikus vezérlés) folyamatosan figyeli a háztartási vízautomata működését, és így biztosítja az energiatakarékos üzemet állandó nyomáson, valamint optimális védelmet nyújt a szárazon futás ellen. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így a szivattyú nem melegedhet túl. A be- és kimenet csavaros csatlakozásai sárgarézből, a szivattyú hidraulikájának vízszállító részei rozsdamentes anyagból készülnek. Amit sokan értékelnek az automatikus háztartási vízszivattyúk működésében: A készülékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek és nagyon csendesek.

Az akár 45 m szállítási magasságnak és a 8 m maximális szívómélységnek köszönhetően a házi vízellátó automata sokféleképpen használható: akár a föld feletti tárolóból, akár az esőhordóról, akár egy mély kútról - az azonnal használatra kész, legfeljebb 4000 l/óra áramlási sebességű szivattyú minden helyzetben kiválóan működik. Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automata hatékony és nagyméretű, könnyen tisztítható XXL méretű szűrővel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható, így durva szennyeződés esetén a víz minőségétől függetlenül nem keletkezik károsodás. A mellékelt szűrőkulcs segítségével le lehet szerelni a szűrőt - gyorsan és egyszerűen. Ezzel karbantartási időt lehet megtakarítani és meg lehet őrizni a szivattyú jó és zökkenőmentes üzemképességét.

A HWA 4000 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony szívórendszere biztosítja, hogy a szükséges víz gyorsan, a nagy távolságokon keresztül is szállítható legyen a víztömlőn keresztül. Ily módon a szivattyú rövid időn belül használatra kész. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyagokat gond nélkül kombinálni lehet az AL-KO háztartási vízautomata rendszerrel is.

Megjegyzés: A házi vízellátó automata rendszer nem alkalmas ivóvízhez, csak ipari vízhez.


 


  Ingyenes szállítás 40 kg alatt és 50.000 Ft fölött!

   Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/354-0976

Részletek

Technikai adatok


Nyomás kapcsoló elektronikus
Max.szívómagasság m-ben 8
max.emelési magasság méterben 45
Motorteljesítmény wattban 1000
Szűrő kulcs van
Márka AL-KO
Zajszint mért LwA[dB(A)] 74
Max.nyomás bar-ban 4.5
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szűrő van
Nyomásjelző LCD kijelző
Max. szállítási mennyiség l/h 4000
Termékvonal Comfort
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78

Adatok
Gyártó cikkszám
113139
Gyártó
AL-KO
EAN kód
4003718048575
Cikkszám
113139
Tömeg
11,5 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!