AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 4500 Comfort

-3%
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 4500 Comfort
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 4500 Comfort
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 4500 Comfort
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 4500 Comfort
Szállítási Költség
FREE
119 900 Ft (Nettó:94 409,45 Ft)
115 900 Ft (Nettó:91 259,84 Ft)
Kezdete: 2024.02.20   A készlet erejéig!

Nagy teljesítményű házi vízellátó automaták a ház és a kert automatikus vízellátásához
Megbízható, csendes működés
Alacsony karbantartást igénylő szivattyú állandó víznyomással, szárazon futás elleni védelemmel
Egyszerű üzembe helyezés a beépített XXL-es szűrőnek és visszacsapószelepnek köszönhetően
Vízvezető alkatrészek sárgarézből és rozsdamentes acélból

Leírás

A HWA 4500 Comfort vízellátó automata elektronikusan vezérelt megoldás a gyepek és ágyások öntözéséhez, illetve gyepszórók vagy kerti zuhanyok állandó nyomáson történő működtetéséhez.

Házi vízellátó automaták – kompakt és erőteljes készülékek
Ha rendszeresen öntözi kertjét eső- vagy kútvízzel és nem szeretné mindig be- és kikapcsolni a vízszivattyút, akkor vegyen egy házi vízellátó automatát. Az AL-KO HWA 4500 Comfort középkategóriás modellünk, automatikus vízellátást kínál házhoz és kerthez egyaránt. Az automatikus házi vízellátó automata egy különösen nagy teljesítményű elektronikus vezérlőegységgel rendelkező vízszivattyú, amely az automatikus be- és kikapcsolást vezérli.

Az AL-KO házi vízellátó automata összekapcsolja a tartályt/esőhordót és a fogyasztókat, például a kerti öntözést. Például, ha kinyitja a kerti zuhanyt, esik a nyomás a vezetékben. Az intelligens, elektronikusan vezérelt automatikus rendszer reagál és bekapcsolja a szivattyút. Számos házi vízellátó automatát intenzíven használnak nyáron: : Az AL-KO készülékeinek hosszú élettartama a kifinomult vezérléssel együtt biztosítja a kert állandó öntözését.

Az AL-KO HWA 4500 Comfort házi vízellátó automata műszaki adatai
Az intelligens elektronikus vezérlőrendszer, az Automatic Control állandóan figyeli a házi vízellátó automata működését, ezáltal biztosítva az energiatakarékos működést abszolút állandó nyomáson, valamint optimális védelmet nyújtva a szárazon futás ellen. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így a szivattyú nem melegedhet túl. A be- és kimenet csavaros csatlakozásai sárgarézből, a szivattyú hidraulikájának vízszállító részei rozsdamentes anyagból készülnek. A házi vízellátó automata rendszer működtetésekor sokan értékelik: A készülékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek és csendesen működnek.

Az akár 50 m szállítási magasságnak és a 8 m maximális szívómélységnek köszönhetően a házi vízellátó automata sokféleképpen használható: akár a föld feletti tárolóból, akár az esőhordóról, akár egy mély kútról - az azonnal használatra kész, legfeljebb 4500 l/óra áramlási sebességű szivattyú minden helyzetben kiválóan működik. A HWA 4500 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony és nagyméretű, könnyen tisztítható XXL méretű szűrővel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható, így durva szennyeződés esetén a víz minőségétől függetlenül nem keletkezik károsodás. A mellékelt szűrőkulcs segítségével le lehet szerelni a szűrőt - gyorsan és egyszerűen. Ezzel karbantartási időt lehet megtakarítani és meg lehet őrizni a szivattyú jó és zökkenőmentes üzemképességét.

A HWA 4500 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony szívórendszere biztosítja, hogy a szükséges víz gyorsan, a nagy távolságokon keresztül is szállítható legyen a víztömlőn keresztül. Ily módon a szivattyú rövid időn belül használatra kész. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyagokat gond nélkül kombinálni lehet az AL-KO háztartási vízautomata rendszerrel is.
Megjegyzés: A házi vízellátó automata rendszer nem alkalmas ivóvízhez, csak ipari vízhez.


 


  Ingyenes szállítás 40 kg alatt és 50.000 Ft fölött!

   Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/354-0976

Részletek

Technikai adatok


max.emelési magasság méterben 50
Max.nyomás bar-ban 5
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Szűrő van
Max. szállítási mennyiség l/h 4500
Max.szívómagasság m-ben 8
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Termékvonal Comfort
Nyomásjelző LCD kijelző
Szűrő kulcs van
Márka AL-KO
Motorteljesítmény wattban 1300
Zajszint mért LwA[dB(A)] 76
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Nyomás kapcsoló elektronikus

Adatok
Gyártó cikkszám
113140
Gyártó
AL-KO
EAN kód
4003718048582
Feed
Bezzegh
Cikkszám
113140
Tömeg
11,5 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!