AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 6000/5 Premium

Raktáron
Raktárkészlet:
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 6000/5 Premium
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 6000/5 Premium
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 6000/5 Premium
AL-KO Házi vízellátó automata AL-KO HWA 6000/5 Premium
Szállítási Költség
FREE

Az 5 fokozatú hidraulika nagy teljesítményre képes nagyon halk üzemelés mellett
Megbízható, csendes működés
Alacsony karbantartási igényű szivattyú állandó víznyomás biztosítása mellett, szárazon futás elleni védelemmel
Könnyű üzembe helyezés az integrált XXL szűrőnek és a visszacsapó szelepnek köszönhetően
Víztartó alkatrészek sárgarézből és rozsdamentes acélból

Leírás

A HWA 6000/5 Premium házi vízellátó vautomata elsőosztályú, elektronikusan vezérelt megoldás a gyepek és virágágyások öntözéséhez, illetve gyepszórók vagy kerti zuhanyok működtetéséhez állandó nyomáson.

Házi vízellátó automata – kompakt és erőteljes készülékek
Ha rendszeresen öntözi kertjét eső- vagy kútvízzel és nem szeretné mindig be- és kikapcsolni a vízszivattyút, akkor vegyen egy háztartási vízautomatát. Ha Ön egy különösen erős prémium modellre vágyik, akkor a HWA 6000/5 Premium lesz a megfelelő választás. Az AL-KO házi vízellátó automata állandó nyomáson automatikus vízellátást kínál. A házi vízellátó automata egy különösen nagy teljesítményű elektronikus vezérlőegységgel rendelkező vízszivattyú, amely az automatikus be- és kikapcsolást vezérli.

Az AL-KO házi vízellátó automata összekapcsolja a ciszternát/esővíztartályt és a fogyasztókat, például a kerti öntözőrendszert. Például, ha megnyitja a kerti zuhanyt, leesik a nyomás a vezetékben. Az intelligens elektronikus vezérlés Automatic Control (automatikus vezérlés) funkciója reagál és bekapcsolja a szivattyút. Számos automatikus háztartási vízszivattyú intenzív használatban van, különösen nyáron: az AL-KO készülékeinek hosszú élettartama a kifinomult vezérléssel együtt biztosítja a kert állandó öntözését.

Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata műszaki adatai
Az intelligens, elektronikus vezérlőrendszer, az Automatic Control (automatikus vezérlés) folyamatosan figyeli a háztartási vízautomata működését, és így biztosítja az energiatakarékos üzemet állandó nyomáson, valamint optimális védelmet nyújt a szárazon futás ellen. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így a szivattyú nem melegedhet túl. Az 5 fokozatú, 30% feletti hatékonyságú, nagynyomású szállító technológiának köszönhetően a HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata nemcsak rendkívül hatékony, de kellemesen csendes is, maximum 71 dB(A) hangkibocsátással. A be- és kimenet csavaros csatlakozásai sárgarézből, a szivattyú hidraulikájának vízszállító részei rozsdamentes anyagból készülnek. Amit sokan értékelnek az automatikus háztartási vízszivattyúk működésében: a készülékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek.

Az akár 60 m szállítási magasságnak és a 8 m maximális szívómélységnek köszönhetően a háztartási vízautomata sokféleképpen használható: akár a föld feletti tárolóból, akár az esőhordóról, akár egy mély kútról - az azonnal használatra kész, legfeljebb 6000 l/óra áramlási sebességű szivattyú minden helyzetben kiválóan működik. Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata hatékony és nagyméretű, könnyen tisztítható XXL méretű szűrővel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható, így durva szennyeződés esetén a víz minőségétől függetlenül nem keletkezik károsodás. A mellékelt szűrőkulcs segítségével könnyen le lehet szerelni a szűrőt. Ezzel karbantartási időt lehet megtakarítani és meg lehet őrizni a szivattyú jó és zökkenőmentes üzemképességét.

Az AL-KO HWA 6000/5 Premium házi vízellátó automata hatékony szívórendszere biztosítja, hogy a szükséges víz gyorsan, a nagy távolságokon keresztül is szállítható legyen a víztömlőn keresztül. Ily módon a szivattyú rövid időn belül használatra kész. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyagokat gond nélkül kombinálni lehet az AL-KO házi vízellátó automata rendszerrel is.

Megjegyzés: A háztartási vízautomata rendszer nem alkalmas ivóvízhez, csak ipari vízhez.


 


  Ingyenes szállítás 40 kg alatt és 50.000 Ft fölött!

   Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/354-0976

Részletek

Technikai adatok


Szűrő kulcs van
Max.szívómagasság m-ben 8
Max. szállítási mennyiség l/h 6000
max.emelési magasság méterben 60
Szűrő van
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Motorteljesítmény wattban 1400
Márka AL-KO
Zajszint mért LwA[dB(A)] 71
Termékvonal Premium
Zajszint garantált LwA[db(A)] 73
Nyomás kapcsoló elektronikus
Szivattyú meghajtó 5 fokozatú
Max.nyomás bar-ban 6
Nyomásjelző LCD kijelző

Adatok
Gyártó cikkszám
113141
Gyártó
AL-KO
Cikkszám
113141
Tömeg
14,8 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!