Gardena Comfort négyszögesőztető AquaZoom S

-8%
Raktáron
Raktárkészlet:
Külső raktárban
Gardena Comfort négyszögesőztető AquaZoom S
Gardena Comfort négyszögesőztető AquaZoom S
Gardena Comfort négyszögesőztető AquaZoom S
Gardena Comfort négyszögesőztető AquaZoom S
13 280 Ft (Nettó:10 456,69 Ft)
12 166 Ft (Nettó:9 579,53 Ft)
Kezdete: 2024.01.15   A készlet erejéig!

Pontos, rugalmas és egyenletes öntözés kis méretű gyepekhez
A GARDENA AquaZoom S terméke mindent tud, ami a gyep megbízható öntözéséhez szükséges. 9–150 m2 nagyságú területekre használható; egyenletesen és pontosan öntöz, ami megakadályozza a pocsolyák kialakulását. Élvezd a nyár minden pillanatát!
Az esőztető funkció tovább konfigurálható a csúszka használatával. Ily módon a hatótávolságot 3 és 15 méter, az öntözési szélességet 3 és 10 méter közöttire állíthatod, de lehetőség van féloldalas öntözésre is. A finomhangolás funkcióval a vízátfolyást szabályozhatod. Az esőztető mindig stabilan áll két nagy támasztólábán; egyedi kivitelének köszönhetően nem csupán hatékony, de modern a megjelenése. Azonban nem csak ránézésre megnyerő; a minőségi anyagfelhasználásnak köszönhetően az AquaZoom S ellenáll a fagy és az UV sugárzás okozta károknak. Még megnyerőbbé teszi az egyenesen Németországból érkező terméket az 5 év gyártói szavatosság, amely a hosszú élettartamot emeli ki. Ezt a hasznos kerti eszközt úgy tervezték, hogy könnyen tisztítható legyen, ezért a locsolófejek puha műanyagból készültek. Hatékonyan és könnyedén tisztítható, mivel ujjal egyszerűen letörölhető róla a lerakódott vízkő. Ezen felül a csatlakozóelemben nemesacél szűrő található. Ez megakadályozza, hogy szennyeződés jusson be az AquaZoom S belsejébe. Tekerd le a csatlakozást kézzel, és láthatóvá válik a könnyen kivehető szűrő. Folyó vízzel gyorsan és hatékonyan tisztítható.

Mindig szép és egyenletes

Az AquaZoom S négyszögesőztető locsolói mindig gondoskodnak arról, hogy egyenletesen és nagy pontossággal öntözzék a gyepet 9–150 m2 területen. Ennek köszönhetően nem alakulnak ki pocsolyák.

Pofonegyszerű

A négyszögesőztető szerszám nélkül összeszerelhető és a tömlő mindössze pár lépésben csatlakoztatható. Használd a csúszkát a hatótáv (3-15 méter) és az öntözés módjának beállításához. Választhatod az egyoldalas öntözést (bal vagy jobb) a két oldal egyidejű locsolása helyett. Az öntözési szélesség rugalmasan beállítható 3 és 10 méter közti értékre. Mivel a vízátfolyás szabályozható, finomhangolásra is lehetőség nyílik.

Lehet bármilyen az idő

Mindegy, hogy fagy vagy süt a nap, az AquaZoom S tartós anyaga megvédi a négyszögesőztetőt a fagy és az UV sugárzás okozta károktól.

Patyolattiszta

Az AquaZoom S vízcsatlakozása nemesacél fémszűrővel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés a négyszögesőztetőbe jusson. A szűrő kivehető és csap alatt egyszerűen elmosható. Mivel a permetező fúvókák puha műanyagból készültek, az esetleges vízkő-lerakódásokat könnyedén letörölheted róluk az ujjaddal.

Mindig stabil

Az extra széles talp és a fém alkotóelemek segítenek az AquaZoom S-nek, hogy mindig stabilan álljon a gyepen.

Kiváló minőségű termék

A GARDENA Németországban készült minőségi termékei a megbízható teljesítményt, a megbízhatóságot és a folyamatos innovációt jelképezik.


 


  Ingyenes szállítás 40 kg alatt és 50.000 Ft fölött!

   Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/354-0976

Adatok
Gyártó
Gardena
EAN kód
4078500049290
EAN
4078500049290
Feed
Bezzegh
Cikkszám
18710-34
Tömeg
1,001 kg/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!