Cikkek

Seprőgépek

2021.01.25 10:00

A seprgépeket ipari környezetben és a ház körül is nagyon széleskören tudjuk alkalmazni. Ideális csarnokok, udvarok, járdák, térkövek, utak tisztítására. Olvassa el új cikkünk, és tudjon meg Ön is mindent a seprgépek típusairól és alkalmazási módjairól.

Működés

A seprgépeknél alapveten megkülönböztetünk kézi meghajtású gépeket, akkumulátoros és benzinmotoros kiviteleket, illetve vezetüléses típusokat is. A manuális seprgépek felépítésüket tekintve típustól függen egy vagy két oldalkefével vannak felszerelve, melyek a gép mozgatása által körkörösen elkezdenek forogni, mely által a szemetet beforgatja a nagy hengerkefe alá, ami végül besepri azt a tartályba. A kefék hosszú élettartamú poliamid sörtékbl állnak. A tartály könnyedén, egy mozdulattal kiüríthet, illetve a manuális meghajtású típusok általában össze is hajthatók, így kis helyen elférnek használaton kívül. Az állítható magasságú seprgörgk és oldal kefék segítségével a nehezebben hozzáférhetterületek, szegélyek is hatékonyan tisztíthatók. Vannak típusok, melyek kiegyenlítetlen talajviszonyok mellett is kiválóan használhatók. A nagyobb, vezetüléses seprgépek általában már két oldalsó és egy középskefével is rendelkeznek. Kompakt kialakításukból adódóan zsúfoltabb körülmények között is egyszeren mködtethetek. Ezeknél a típusoknál már vezérlpanellel tudjuk irányítani a kefék működését, nyomóerejét és magasságát is. Vannak gépek, melyeknél üzemóra számláló és tartály töltöttségi szintjelző is megtalálható.

Alkalmazás

A manuális meghajtású seprőgépek alkalmasak a ház körüli munkákhoz, raktárak, mhelyek, járdák és aszfaltozott területek tisztítására. A használatuk sík területre javasolt, hiszen hatékonyságuk csak így maximalizálható. Kényelmesebb és gyorsabb munkavégzést biztosítanak, mint a hagyományos sepregetés, mivel fizikailag se megterhela készülék használata, így akár idsebbek számára is kiváló alternatíva lehet. Nagy segítségünkre lehet a mhelyben a lehullott forgácsok és apró szennyeződések felseprésére, de az udvarban is sokrétűen tudjuk alkalmazni. A beton felületéről, a térkövek, macskakövekről pillanatok alatt kisöpri és összegyűjti a lehullott leveleket, tobozokat, apróbb kavicsokat és a port. A ráülős és a benzinmotorral felszerelt típusok pedig nagy területek tisztítására javallottak. Egy óra alatt akár 2500 négyzetméter felület is megtisztítható a segítségükkel.

Webáruházunkban nagy választékban tud a különbözseprgépek közül válogatni. Kattintson az alábbi linkre és találja meg az Önnek legmegfelelbbet!
SEPRGÉPEK

 

Keressen bennünket bizalommal!
Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségünk valamelyikén, facebook oldalunkon keresztül, vagy a cikk alatti komment szekcióban.