AL-KO TAVASZI AKCIÓ 2021

KEDVEZŐ ÁRÚ KERTÉSZETI GÉPEK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN!

 

Az AL-KO akciója széles választékban kínálja kedvezményes áron 2021. március 1. és május 31. között a kertészeti gépeket.
Válassza ki most a kertje ápolásáshoz szükséges gépet és biztosítsa magának a jól bevált AL-KO minőséget!


Mindenből a legjobbat

A solo by AL-KO az innovatív AL-KO gyeptechnikát és a SOLO jól bevált kert- és erdőtechnikáját új, kiváló minőségű termékvonallá egyesíti a magán- és professzionális felhasználók számára. Mindezt azzal a céllal, hogy minden esetben megtalálják az optimumot, újdonságaikkal lelkesítsék partnereiket és folyamatosan teljesítsék vevőik kívánságait.


Az AL-KO vállalatról

Az 1931-ben a bajor-sváb Günzburg melletti Großkötzben Alois Kober által alapított kis lakatosműhely ma mint AL-KO KOBER GROUP a kerti technika, légtechnika és járműtechnika területén globális játékosnak számít a német középvállalatok között. Az AL-KO komplex szellőző- és légkondicionáló készülékek gyártójaként is egyben a világszerte értékesített professzionális kerti- és erdészeti készülékei mellett. Az AL-KO ezen felül beszállítója számos európai autógyártónak is. Az AL-KO KOBER GROUP több mint 80 éves vállalati hagyományra tekinthet vissza, ma már a harmadik generáció viszi tovább sikeresen.


AL-KO vállalat filozófiája

"A „Quality for Life” alapelvünk az AL-KO termékeinek és szolgáltatásának páratlan minőségére vonatkozik. Ügyfeleink elégedettségéhez a kényelem, az öröm és a biztonság jelentik az alappilléreket. Az ehhez szükséges alapokat vállalatunk nyolc évtizedes története során hoztuk létre.

Mindig egyre többre törekszünk – az a célunk, hogy világszerte mindenütt javítsunk ügyfeleink, üzleti partnereink és munkatársaink életminőségén. Ahhoz, hogy egyre jobbá váljunk, folyamatos fejlődés szükséges. Felismerjük a globális piac kínálta lehetőségeket. A lehető legnagyobb fokú dinamikával és rugalmassággal készek vagyunk gyorsan és magabiztosan megragadni ezen lehetőségeket. Ez az alapja annak, hogy valódi innovációt hozzunk létre a „Quality for Life“ jegyében."

 

 Olvassa el a tavaszi gyepápolás témakörben írt cikkeink!

Az AL-KO több mint 50 éve fejleszt és állít elő innovatív kerti gépeket a legkülönbözőbb igények és területek kielégítésére. Gépeik nemcsak a technika és a funkció terén tükrözik a sokéves hozzáértést, de a dizájnt illetően is magasra tették a mércét. Kikapcsolódni és pihenni egy szép kertben lehet a legjobban, főleg akkor, ha a fű tökéletesen van lenyírva, az ágyások és a növények pedig gondosan ápoltak. Ehhez gyakran elég az ügyes kéz és természetesen a megfelelő eszköz. Merüljön el az AL-KO világában és ismerje meg a magas minőségű termékeket, melyek között bizonyosan meg fogja találni az igényeihez legjobban illő gépet és munkaeszközt.

2020.03.05 10:28

Ha lassan is, de a hosszú tél után megérkezett a tavasz. A kerttulajdonosok számára megkezdődnek az előkészítő munkák, melyek nagy részét mi magunk is el tudjuk végezni.

2020.07.30 08:00

Egy kerttulajdonosnak különböző igényei lehetnek a fűmagot tekintetében, attól függően, hogy milyenek a talaj adottságai, a fény és a csapadék viszonyok, vagy egyszerűen mennyi szabadidő adott a fűnyírás gyakoriságára. Minden igényre van megoldás. A legegyszerűbb az, hogy ezeket az adottságokat megvizsgálva válasszuk ki számunkra a legmegfelelőbb típusú fűmagot. Cikkünk a kiválasztásban segít, bemutatjuk a legnépszerűbb típusokat, jellemzőiket és a gyep ápolásának a legfontosabb mozzanatait.