Új jelszó kérése

Termék részletekGardena Akkumulátoros fűszegélynyíró EasyCut Li-18/23R akkumulátor nélkül

-15%
Gardena Akkumulátoros fűszegélynyíró EasyCut Li-18/23R akkumulátor nélkül
Cikkszám: 9823-55
25 100 Ft (Áfával)
Akció: 21 340 Ft (Áfával)
Kezdete: 2019.02.19   A készlet erejéig!
A könnyű, egyszerű használatú GARDENA EasyCut Li-18/23R fűszegélynyíró különösen praktikus a hosszabb szegélyeken és a nehezen elérhető helyeken. A nagy kapacitású, egyszerűen karbantartható, cserélhető lítiumion-akkumulátor jó vágási teljesítményt garantál. A különösen csendes Rotor-Cut System pontos nyírást biztosít. A különösen hosszú, állítható pótfogantyúnak köszönhetően a szegélynyíróval optimális munkapozícióban dolgozhat. A kényelmesebb munka érdekében a teleszkópos nyél a testmagassághoz igazítható. A nyélhajlás-állítási funkciónak köszönhetően a nyírófej az egyébként nehezen elérhető helyekre, például a padok alá is könnyen megtalálja az utat. Virág- és egyéb ágyások melletti nyíráskor a növények védelmére kihajtható a növényvédő. A véletlen bekapcsolástól biztonsági kapcsoló véd. Az első használat előtti összeszerelés szerszám nélkül elvégezhető. A vágókör 230 mm-es.

Az áramhálózattól független működés

A 18 V / 2.0 Ah-ás lítium-ion akkumulátor lényegesen hosszabb működési időt tesz lehetővé, ami több, mint 1 km fűszegély nyírásához elegendő. A POWERinfo töltöttségi kijelzőnek köszönhetően a felhasználó mindig tájékozott az akkumulátorban lévő energia mennyiségéről. Szükség esetén az akkumulátor kicserélhető és illik számos más GARDENA akkumulátoros termékhez is.

Hatékony vágórendszer

A RotorCut vágórendszer a tartós műanyag pengével, különösen csendes, pontos és tiszta vágási teljesítményt biztosít.

Egyénileg beállítható

A hosszú, állítható pótfogantyúnak köszönhetően a szegélynyíróval rendkívül kényelmesen lehet dolgozni. Ezen túlmenően a teleszkópos nyél a testmagassághoz igazítható.

Fűnyírás a tereptárgyak alatt

A nyélhajlás-állítási funkciónak köszönhetően a nyírófej az egyébként nehezen elérhető helyekre, például a padok alá is könnyen elér.

A fák és virágok védelme

Virág- és egyéb ágyások melletti nyíráskor a növények védelmére kihajtható a növényvédő. A munkától függően ezt a védőkeretet könnyedén oldalra is lehet hajlítani.

 • Technikai adatok

   

  Vágási kör átmérője: 230 mm-ig

  Szálkeresztmetszet: RotorCut vágórendszer, műanyag kés

  Súly: 2,1 kg

 • Cikkszám
  9823-55
  Tömeg
  2,1 kg/db