ELPUMPS szivattyúk

Az ELPUMPS KFT. 1994-ben alakult. A cég gyártóüzeme Fehérgyarmaton található, egy kis városban Magyarország észak-keleti részén. 20 éven keresztül a társaság folyamatosan fejlődött. A korszerű technológiák széleskörű alkalmazásnak és a fogyasztói igények folyamatos tanulmányozásának köszönhetően a Kft. a jó minőségű szivattyúk egyik legnagyobb gyártójává vált az országban.

A szivattyúk gyártása során az ELPUMPS KFT. a mindenkori legkorszerűbb anyagokat használja fel, amelyek megfelelnek az európai szabványoknak. A jó minőségű motorok alkalmazása lehetővé teszi nagy teljesítmény és hosszú élettartam elérését még nehéz üzemeltetési körülmények között is. 

Az ELPUMPS KFT. által forgalmazott szivattyúk választéka széles. Az egyszerű vibrációs szivattyúktól egészen a házi vízellátó rendszerekig, illetve a mélykúti csőszivattyúkig terjed.
A vevői igények kielégítése az egyik legfontosabb feladat és meghatározó szempont a társaság sikerességében. Jelenleg az ELPUMPS KFT. ISO 9001 minősítéssel rendelkezik és csak a legjobb, megbízható és ellenőrzött berendezéseket kínálja, amelyek ötvözik a versenyképes árat és a minőséget.