Új jelszó kérése

Termék részletekGardena Akkumulátoros sövénynyíró ComfortCut Li-18/50

-15%
Gardena Akkumulátoros sövénynyíró ComfortCut Li-18/50
Cikkszám: 9837-20
54 500 Ft (Áfával)
Akció: 46 330 Ft (Áfával)
Kezdete: 2019.02.19   A készlet erejéig!
A kis súlyú akkumulátoros GARDENA ComfortCut Li-18/50 sövénynyíró tökéletes közepes sövények kényelmes, vezeték nélküli nyírásához. Az ErgoLine markolat fogása minden vágási helyzetben kényelmes, használata pedig egyszerű. Az optimális késgeometria hatékony, gyors és tiszta vágást biztosít. A készlet tartalmazza az akkumulátort és a töltőt. A sövénynyíró könnyen karbantartható 18 V-os és 2,6 Ah-s GARDENA rendszerakkumulátorral üzemel. Az akkumulátor bármikor, memóriahatás nélkül gyorsan újratölthető.

Erőteljes akkumulátor technológia

A lítium-ion rendszer-akkumulátor nagy teljesítményű, kevés karbantartást igényel, rugalmasan újratölthető és egyszerűen cserélhető. Egy LED kijelző mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. A BLi-18 GARDENA rendszer-akkumulátor kompatibilis a GARDENA HeartBeat System 18 V összes eszközével.

Kényelmes fogás

A fáradtságmentes, biztonságos és kellemes munkavégzés érdekében a sövénynyíró keretes, ErgoLine fogantyúja, beépített kapcsoló ravasszal tökéletesen illeszkedik a kezébe.

Optimális vágási eredmények

Az optimális kés geometria lehetővé teszi a gyors és egyszerű vágást, minimális erőfeszítéssel, zavaró akadályozás és megszakítások nélkül.

Maximális biztonság

Az ütközés elleni védelem a kés végén védi a pengét, a talajhoz közeli vagy a ház és a kert falai közötti sövénnyíráskor.

 • Technikai adatok

   

  Akkumulátor: 18 V Litium-ion, 2,6 Ah

  Működési idő: max. 60 perc

  Töltési idő: kb. 4 óra

  Kés hossza: 50 cm
  Fogak távolsága: 20 mm

  Súly: 2,9 kg

  BLi-18 Litium-ion akkumulátorral és 18 V-os gyorstöltővel

 • Cikkszám
  9837-20
  Tömeg
  2,9 kg/db