Hómarók, seprűgépek, szórókocsik

Hómarók

A behavazott területek eltakarítására a legjobb megoldás a hómaró használata. A HECHT hómarók nagyon praktikusak és könnyen kezelhetőek – annak köszönhetően, hogy kínálatunkban megtalálhatóak úgy az elektromos, mint a benzinmotoros gépek, biztosan Ön is megtalálja a legmegfelelőbbet. A benzinmotoros hómarók közül kínálunk egyfokozatú és kétfokozatú típusokat is.

Az egyfokozatú hómarók a friss, még nem eljegesedett hó eltakarítására alkalmasak. Segítséget nyújthatnak például olyan bekötőutak tisztán tartásában, ahol kisebb a hótakaró.

A kétfokozatú gépeket bármilyen típusú hó eltakarítására ajánljuk – ezek ugyanis az összeszedett havat szétzúzzák, majd ezt követően távozik a hó a kidobókürtön keresztül.

Amikor hómarót választ, és az elektromos vagy benzinmotoros között szeretne dönteni, azt vegye figyelembe, hogy hol és hogyan szeretné használni a gépet. Az elektromos hómarók minimális karbantartást igényelnek, csendesebb a működésük és könnyebbek, mint a benzinmotorosak. Elsősorban a friss hó eltakarítására alkalmasak. Korlátozza használatukat az elektromos hálózat elérhetősége a munkavégzés helyén és a vezeték hosszúsága. A benzinmotoros hómarók éppen az olyan helyeken használhatóak jól, ahol nincs elérhető elektromos hálózat. Robusztusak, nagy a teljesítményük és többségük önjáró a könnyebb kezelhetőség érdekében.