Házi vízművek

Nagy nyomású házi vízmű hétvégi házhoz, kerti lakhoz

A legtöbb házi vízmű három alapvető részből áll: egy szivattyúból, egy víztartályból és egy nyomáskapcsolóból. Értelemszerűen a szivattyú felel a házi vízmű működtetéséhez szükséges nyomás megteremtéséért. A víztartály mint puffer, energiát tárol, aminek köszönhetően a szivattyúnak egy meghatározott – a tartály méretétől függő – vízmennyiség vételezéséig nem kell bekapcsolnia, így a házi vízmű élettartama jelentősen megnő, energiafelhasználása pedig csökken.

A legtöbb általunk forgalmazott házi vízmű szivattyúja öntvényházban kapott helyet. A tartályokban folyamatosan rendelkezésre áll a nyomás alatt tartott víz. A professzionális, 24 literes tartállyal rendelkező házi vízművek a lakásban akár több fogyasztó vízszükségletét is képesek kielégíteni. A saválló tartállyal készült típusok kiemelkedően hosszú élettartammal bírnak.

Az általunk kínált legkisebb házi vízművek is képesek óránként megközelítőleg 4000 liter vizet megmozgatni, amivel könnyedén megoldható egy lakás vízellátása. Nagy teljesítményük mellett a webáruházunkban forgalmazott házi vízművek viszonylag könnyűnek mondhatóak, így mozgatásuk sem ütközik problémába.

Tekintse meg házi vízmű kínálatunkat!

Nézet:
Sorrend: