Hasogatógépek



Elektromos vagy robbanómotoros fahasító és hasogatógép

Kínálatunkban megtalálható 220 voltos hálózatról üzemeltethető és nem helyhez kötött, bárhol használható, robbanómotoros hasogató is. Egy hasogatógép vásárlásával a korábban hosszas és kimerítő munka egyszerűen és biztonságosan elvégezhető. Az eddig hasogatással töltött idő töredéke alatt végezhet az egész fűtési szezonra elegendő fa felaprításával. A rönkökben található görcsök sem okoznak problémát a nagy teljesítményre képes fahasítók számára.

Webáruházunkban álló és fekvő kialakítású hasogatógépek is kaphatóak. Több általunk forgalmazott fahasító is megfelelő kis- vagy nagyipari felhasználásra. A gépek stabilitásáért, ezáltal pedig a munkavégzés biztonságáért a súlyos talpak felelnek. Minden otthoni használatra szánt hasogató és fahasító kialakításánál szempont volt az egyszerű mozgathatóság, a kezelhetőség és a biztonságos, esetenként kétkezes használat.

A minőségi anyagok felhasználásával készült hasogatógépeket és fahasítókat masszív acélvázzal szerelik, ami biztosítja a megfelelő tartósságot. A Güde hasogató mellé kínált tartozékok széles körét kínáljuk eladásra. Többek között késhosszabbító, késszélesítő és hasítókereszt is rendelkezésre áll a megvásárolt fahasító sokoldalú használatához.

Tekintse meg hasogatógép és fahasító kínálatunkat!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft