Köszörűk, csiszolók

Nagyteljesítményű csiszoló és köszörű akár ipari felhasználásra is

A fémmegmunkálás során elengedhetetlenek a minőségi csiszolók és köszörűk, amelyek jelentősen megkönnyítik a szabadidejüket műhelypad mellett töltő hobbi felhasználók és a professzionális kisiparosok életét. A Güde által kínált csiszoló, köszörű termékekkel megoldhat minden, ház körül felmerülő, fémmegmunkáláshoz kapcsolódó feladatot a sorjázástól a késélezésen át egészen a fúrószárak karbantartásáig, de a minőségi munkagépek alkalmasak a nagyobb igénybevételt jelentő ipari munkák elvégzésére is.

Stabilitásának köszönhetően egy asztali köszörű vagy csiszoló segítségével a kézi változatoknál sokkal pontosabban és biztonságosabban végezhetők el az anyagmegmunkálással járó feladatok. Több kínálatunkban fellelhető, különböző korongátmérővel rendelkező köszörű alkalmas rá, hogy kielégítse a felmerülő változatos igényeket. Mindezt úgy, hogy egyszerű felépítése miatt a köszörű hosszú évekig alig vagy egyáltalán nem igényel karbantartást. A kétkorongos köszörűk lehetővé teszik, hogy a köszörűkorong cserélése nélkül, két különböző szemcsefinomságú korong használatával egyszerre végezhessen gyors anyaglemunkálást és aprólékos kidolgozást.

A speciálisan finommunkákra fejlesztett csiszolókkal, a lapok és élek csiszolása egyaránt egyszerűen elvégezhető. Hogy a megvásárolt csiszoló mindig a legjobbat nyújtsa, webshopunkban beszerezheti az ahhoz tartozó csiszolóvásznakat és -korongokat is.

Tekintse meg csiszoló és köszörű kínálatunkat!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft