Köszörűk, csiszolók

Nagyteljesítményű csiszoló és köszörű akár ipari felhasználásra is

A fémmegmunkálás során elengedhetetlenek a minőségi csiszolók és köszörűk, amelyek jelentősen megkönnyítik a szabadidejüket műhelypad mellett töltő hobbi felhasználók és a professzionális kisiparosok életét. A Güde által kínált csiszoló, köszörű termékekkel megoldhat minden, ház körül felmerülő, fémmegmunkáláshoz kapcsolódó feladatot a sorjázástól a késélezésen át egészen a fúrószárak karbantartásáig, de a minőségi munkagépek alkalmasak a nagyobb igénybevételt jelentő ipari munkák elvégzésére is.

Stabilitásának köszönhetően egy asztali köszörű vagy csiszoló segítségével a kézi változatoknál sokkal pontosabban és biztonságosabban végezhetők el az anyagmegmunkálással járó feladatok. Több kínálatunkban fellelhető, különböző korongátmérővel rendelkező köszörű alkalmas rá, hogy kielégítse a felmerülő változatos igényeket. Mindezt úgy, hogy egyszerű felépítése miatt a köszörű hosszú évekig alig vagy egyáltalán nem igényel karbantartást. A kétkorongos köszörűk lehetővé teszik, hogy a köszörűkorong cserélése nélkül, két különböző szemcsefinomságú korong használatával egyszerre végezhessen gyors anyaglemunkálást és aprólékos kidolgozást.

A speciálisan finommunkákra fejlesztett csiszolókkal, a lapok és élek csiszolása egyaránt egyszerűen elvégezhető. Hogy a megvásárolt csiszoló mindig a legjobbat nyújtsa, webshopunkban beszerezheti az ahhoz tartozó csiszolóvásznakat és -korongokat is.

Tekintse meg csiszoló és köszörű kínálatunkat!

Nézet:
Sorrend: